Fungsi DIFFENZ
adalah untuk memberikan perlindungan 4 dalam 1 kepada tubuh badan penggunanya (imunisasi diri)

Bahan Kandungan DIFFENZ

Cadangan pengambilan

Diffenz sesuai untuk mereka yang berumur 5 tahun ke atas

(sila ikut cadangan pengambilan yang disyorkan)

Testimoni Pengguna DIFFENZ

Ini adalah testimoni sebenar yang direkodkan oleh wakil-wakil jualan Eskayvie. Diffenz memberikan kesan positif berbeza kepada setiap penggunanya. 

Apa yang nyata, keadaan kesihatan atau imuniti pengguna-pengguna Diffenz menjadi bertambah baik

Boleh. Pengambilan Diffenz disarankan untuk diambil selepas trimester pertama..

Boleh, bagi kanak-kanak yang berumur 5 tahun ke atas, pengambilan yang disyorkan adalah 1 tablet sehari selepas makan. Kanak-kanak kurang dari 5 tahun tidak digalakkan kerana mereka lebih disyorkan untuk mendapat nutrisi ini melalui pemakanan dan diet seimbang.

Hanya kunyah 1-2 tablet sehari selepas makan. Jarakkan 30 minit dengan pengambilan sebarang ubat-ubatan.

Pengambilan disyorkan adalah sebanyak 2 tablet sehari. Diambil selepas makan.

Hanya simpan di suhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup penutup botol dengan rapat
untuk mengelakkan ia teroksidasi.

Ya, produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM)

Ya. Diffenz adalah halal untuk semua umat Islam. Produk Diffenz yang berada dalam pasaran sekarang belum diletakkan logo halal JAKIM kerana ia baru dilancarkan pada bulan Februari 2021. Logo Halal hanya boleh diletakkan selepas 6 bulan ia berada di pasaran. Anda tak perlu risau kerana semua produk Eskayvie adalah dijamin halal toyibbah.

Tidak. Diffenz tidak disyorkan untuk diambil oleh mereka yang menjalani proses dialisis kerana kandungan vitamin C bagi golongan ini perlu dikawal pada satu tahap tertentu. Bagaimanapun, golongan ini boleh mengambil Phytax sebagai ganti untuk meningkatkan imuniti diri.

Belian COD NinjaVan

COD (Barang sampai baru bayar) hanya terbuka untuk pembelian di Semenanjung Malaysia sahaja. Isikan borang di sebelah untuk buat tempahan dan jelaskan bayaran kepada NinjaVan yang menghantar pesanan anda. Kos penghantaran (COD) adalah dalam RM6

Beli terus dari HQ

Klik pada gambar produk untuk membuat belian secara terus dari HQ Eskayvie. Anda boleh memilih sama ada buat bayaran terus atau COD semasa check out. Beli pek kombo untuk menikmati penjimatan. Kuantiti belian juga boleh ditambah dalam laman web HQ.

Platform ini boleh digunakan oleh semua pelanggan di Semenanjung, Sabah, Sarawak, Labuan dan juga dari negara Singapura.